Els Vaes-Jacobs

Els Vaes-Jacobs

Over Els Vaes-Jacobs

Beste inwoner van Nederweert,

allereerst welkom op deze site. Het betekent dat u het de moeite waard vindt om de kandidatenlijst van de PvdA nader te bekijken.

Mag ik mij kort aan u voorstellen?
Ruim een halve eeuw geleden kwam ik ter wereld als Els Jacobs. Inmiddels is mijn naam door mijn huwelijk met Wiek veranderd in Vaes. Samen hebben Wiek en ik drie ‘kinderen’: Daan, Neeltje en Koos. Mijn werkterrein is het onderwijs: in Venlo doceer ik de mooie vakken Latijn en Grieks. In mijn  vrije tijd speel ik toneel bij de Krottepoffers in Nederweert en zing ik bij het koor Young Forever in Nederweert-Eind. Verder ben ik lid van het Toekomstteam van voetbalvereniging Merefeldia.

Waarom sta ik namens de Partij van de Arbeid op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014? Kort gezegd:

voor mij is de PvdA de ideale combinatie van idealisme (opkomen voor de zwakken, staan voor de menselijke maat in een door economisme geleide maatschappij) en realisme (lange termijn visie in plaats van ad hoc beleid, algemeen belang boven particuliere belangen).

Bij de PvdA-afdeling Nederweert herken ik deze waarden niet alleen theoretisch in het partijprogramma, maar vooral ook in de mensen door wie deze waarden worden uitgedragen en verwezenlijkt. Wars van populisme, met verantwoordelijkheidsbesef voor ons mooie Nederweert en volop midden in de maatschappij door zowel werk als hobby’ s. Het ‘pluche’ niet als persoonlijke, maar maatschappelijke ambitie. Politiek ten dienste van de gemeenschap en niet van een ego!

Uw stem op de PvdA zal bijdragen aan een leefbaar, sociaal en solide Nederweert.

Ik wens u veel wijsheid toe in het maken van uw politieke keuze.

Els Vaes-Jacobs